now it's like baby baby baby

jag är nog den största saturday night live-nörden som finns på den här jorden. inte så konstigt kanske men nåt jag stör mig på är alla töntiga "artister" som uppträder, alltså ni vet, nya, one hit wonders som egentligen inte kan sjunga.. typ keisha - tik tok-bruden. suck. men, justin bieber, som jag avfärdat som ungefär en sådan, som kanske är en sådan, one hit wonder never to be seen again-kille, honom blev jag seriöst fascinerad av. Orka vara pytteliten och ASBEGÅVAD. förlåt, men killen har ju världens karisma.. sådant gör mig helt sjukt fascinerad. och han KAN sjunga.. sedärja.

jag har en typisk joss-kväll. de som känner mig väl vet hur dem brukar vara upplagda: god mat, gärna nån av mina paradrätter, väldigt mycket oboy, samt ett saturday night live-avsnitt och nån bra film. så, nu ska jag se på dear john, sen sova, imorgon tandläkaren samt jobb och sedan plugg.. kommer bli en brutalt stressig vecka.

saknar min älskling.

now it's like baby baby baby

jag är nog den största saturday night live-nörden som finns på den här jorden. inte så konstigt kanske men nåt jag stör mig på är alla töntiga "artister" som uppträder, alltså ni vet, nya, one hit wonders som egentligen inte kan sjunga.. typ keisha - tik tok-bruden. suuck. men, justin bieber, som jag avfärdat som ungefär en sådan, som kanske är en sådan, one hit wonder never to be seen again-kille, honom blev jag seriöst fascinerad av. Orka vara pytteliten och ASBEGÅVAD. förlåt, men killen har juu världens karisma.. sådant gör mig helt sjukt fascinerad. och han KAN sjunga.. sedärja.

jag har en typisk josefin-kväll. de som känner mig väl vet hur de brukar vara upplagda: god mat, gärna nån av mina paradrätter, väldigt mycket oboy, samt ett saturday night live-avsnitt och nån bra film. så, nu ska jag se på dear john, sen sova, imorgon tandläkaren samt jobb och sedan plugg.. kommer bli en brutalt stressig vecka.

saknar min älskling.

rod stewart - when a man's in love

blev lite nedbuad samt mobbad dagen efter hemma hos nån när jag drog på rod stewart. men jag ÄLSKAR rod stewart, mest för att rod stewart är min mamma på sitt bästa humör en sommarkväll i köket. solen skiner, alla dörrar är öppna och nånstans i bakgrunden hör man vindspelen, rod stewart - vagabond heart är på på högsta volym i stereon och då vet man att mamma är på ett fantastiskt humör och antagligen står i köket och sjunger och lagat något riktigt gott. åh, tänk när man var liten, när alla årstider var fantastiska och julafton enbart var förknippad med kalle och glädje. då fanns inga problem, de syntes inte.

nu låter jag bitter - det är jag inte. är riktigt glad. det är måndag (märkligt nog en fantastisk dag idag) och jag har hunnit med ett frisörbesök samt plugg och en sovmorgon på det. är nu åter sthlm, ska träna, laga mat, plugga, sova, och imorgon tillbaks till jobbet vilket jag (fortfarande förvirrad över detta) ser sjukt mycket fram emot! har nog aldrig riktigt SETT FRAM emot att gå till jobbet innan.. det är ungefär som när jag ser fram emot att gå till skolan (ännu mer förvirring!); ett kvitto på att jag hittat rätt. fint. såg till och med lite fram emot att komma tillbaks till sthlm idag, supermärkligt..

men kommer vara tomt att sova ensam inatt. det är det jag tänker på när jag inte är med dig, inget annat. de dåliga bitarna väger inte tyngre och det är skönt att känna det med eftertryck, jag saknar mitt huvud i gropen där ditt bröst övergår till hals och dina varma armar runt mig innan vi somnar, att vakna mitt i natten av att du kommer tätt intill och av att fjanta mig med dig och få dig att skratta trots att vi brottas och slåss som två 10-åringar. jag älskar dig.

om himlen finns är jag förlorad

det är skinnjackeväder, håkanväder och converseväder, all at once. plus att jag är i göteborg, så glädjen blir lite extra påtaglig.. dock rullar tåget hemåt om drygt 40 minuter så nu ska jag bege mig ut på stan, en snabb shoppingrunda, sallad till lunch och en kaffe senare ska jag spendera tågresan hemåt pluggandes.. boring.

nyss hemkommen från frisörbesök hos världens absolut bästa Jannicka på Duo. Aldrig vart besviken påväg ut därifrån, lär så förbli. Lite fattig är jag dock nu men lön om några dagar såatteee. Nu måste jag ha kaffe innan jag svimmar!

all for one, all for love

Jag har världens knäppaste och märkligaste men samtidigt finaste och bästa familj och vänner. Spelar liksom ingen roll hur mycket vi bråkar, tjafsar och avskyr varandra ibland, jag vet att ni alltid ställer upp och alltid finns kvar och det är kärlek och trygghet som inte kan jämföras med något annat. Att någon som ser dina värsta sidor och kritiserar dig för varenda fel du gör ändå älskar dig så mycket att de stannar kvar, utan något uns till tvivel. Det är en självklarhet. Jag har människor i mitt liv som jag aldrig har höjt rösten åt och som antagligen aldrig skulle höja rösten åt mig, men det ser jag inte som något positivt. Jag vill ha någon som utmanar mig, får mig att växa, säger ifrån när jag gör fel och finns kvar när jag behöver det.
Så, tack. Min fina familj, mina bästa och finaste vänner, ni som alltid finns kvar, och Eddie. Jag älskar er. Speciellt dig Eduardo. Hoppas du vet det.


Känn ingen sorg för mig

Okej, stressig men bra vecka som kommer til it's end. Har jobbat, på mitt nya och fantastiska, måste jag säga, jobb. Till maken på bra arbetsmiljö! Fint väder gör precis vem som helst glad. Har dock inlett den apseluuut tråkigaste metodkursen ever, och mitt mål är att inte gå på en enda föreläsning, vilket kan låta ganska slappt av mig, men jag har iofs redan läst kurslitteraturen både en och två ggr så tycker jag kompenserar ganska fint.

Efter många om och men fick jag, och även min far (fast i Frankfurt) komma hem lagom till dopet i lördags. Jag anlände mitt på dagen i fredags, myste med baby, åt räkor och äppelpaj och grekisk mat och såg på flashforward och kramades.. fredagsmys. Hoppade på bussen till Orust i lördags, i min nya sommarklänning, skvallrade lite med Kakan, kramades med Fanny och åt tårta. Ett dop senare och en mysig bilfärd tillbaks till gbg, lagade mat med baby och körde lördagsmys för hela slanten. Idaq är det sol, vi ska promenera, äta glass och grilla. Imorgon är det måndag, jag ska till frisören (ja, i gbg) och sedan ta tåget hem och gå på lägenhetsvisningar... lite ambivalent inför det där.

Jag är iaf mkt glad. Jag är kär idag.. som alla andra dagar men idag njuter jag verkligen av det.
Jag älskar dig.

Nu ska jag lyssna på Håkan och plugga lite innan vår promenad.

"Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see."

Jag lyssnar på beatles och dricker en fortimel, vilket jag måste säga är rätt praktiskt när man inte pallar göra frukost. Nu ska jag anmäla mig till höstens kurser, woho. Lite ångest över det där.. tänk om 2 månader när jag bara, "NEEEJ JAG VILLE JU SKRIVA C-UPPSATS!!" så kan jag ine ångra mig.. och nu när jag tänker på det, hur seeegt att vänta med c-uppsatsen till NÄSTA höst?
HMmmmmmm.. tricky tricky.
Idag ska jag jobba lajte, sen tvätta sen vet jag inte riktigt om jag ska eller icke ska åka till gbg...
 


is it to late to remind you how we where

jag älskar inte dig. du är långtifrån det bästa som hänt mig. jag önskar att jag inte träffat dig. jag vill att du försvinner ur mitt liv.

ändå så gör det så sjukt jävla ont att vara utan dig.

somehow eveything I own, smells of you

jobb

när det går dåligt, så blir jag på nåt sätt ännu mer peppad.
SKA.

bio ikväll, mkt mys och imorgon åker jag till gbg vilket lär bli mindre mys, sen är det kalas för bror och dop och sen måste jag söka upp en bra frisör i sthlm.. tips? mitt hår börjar bli katastrof och i svårt behov av klipp och sling och jag måste sluta åka till min Jannicka på Duo i Göteborg BARA för att klippa mig... inte så ekonomiskt.

Nu ska jag boka in MINST 10. Kör law of attraction idag och intalar jag mig hårt nog så funkar det!
DET VET JAG ATT DET GÖR! (här intalar jag mig)

nytt jobb och happy times

det är våååååååår. kl 11 imorse infann jag mig för att provjobba och har haft grymt roligt, har numera ett nytt riktigt roligt jobb med grymma arbetskamrater. är enormt nöjd. nu ska jag plugga sen sova, imorgon seminarium, mer jobb, slutar 17 och tänkte ägna onsdagskvällen åt träning och bio. kan bli bra.

godnatt.

I ain't missing you at all

Vaknade strax innan 6 och insåg att jag sovit i 12 timmar, utan middag, sminkborttagning eller tandborstning. Svårt skändad efter helgen bravader.. Hade väldigt roligt, hur som helst, trots ett lite för massivt alkoholintag. Mkt dans till bra musik.

Inledde dagen med en kursintroduktion som var chockerande värdelös och som skulle pågå i 1 h men som pågick i 20 minuter varav jag missade 10, för att få reda på att uppföljande lektion var inställd.. tyckte lite synd om de som tagit sig från uppsala för 20 minuter. Äh.

Jag och Disciplin-Gabriella satte oss med världens massivaste uppgift som vår lärare tyckte att det kändes bra att inleda världens tråkigaste kurs med och var båda lite bittra över att halva terminen skulle spenderas åt all läsa om HUR man forskar och HUR man skriver och bara wtf ingen politik............ bu. När vi hade vart lite duktiga fortsatte vi i ren disciplin-anda genom att träna, uppföljt av god lunch.

Sedan åkte jag, Filip, Sebastian, Rickard och Kalle ut till Waldemar's udde, åt ytterliggare en lunch, försökte fånga en anka, kastade macka och pratade om märkliga saker som hur man raggar (jag och Sebastian agerade wingman/wingwoman åt Filip i lördags) samt sex i duschen. Det var mys. Nu är jag hemma och ska fortsätta med den tråkigaste metoduppgiften nånsin..................... LAWD. Imorgon ska jag provjobba och märkligt nog ser jag sjukt mkt fram emot det.

Sen är det onsdag och jag ska ha seminarium, hänga på djurgården, träna samt gå på bio samt dricka öl, sen är det torsdag och då ska jag plugga, hänga på djurgården (ja jag utgår ifrån att det kommer vara sol och 18 + hela veckan) träna samt försöka att hänga med mig själv utan att det leder till massiv ångest över livet, sen ska jag hem till min moster, sova och mysa, sen är det freitag och då ska jag till orust och umgås med min grymma familj som jag saknar extra mkt nu när det börjar bli vår.

När jag mår dåligt gör jag följande tre saker: Sover extremt mkt men extremt dåligt, går ned enormt mkt i vikt, samt sysselsätter mig med något varenda vaken minut. Eftersom jag sov 12 timmar inatt och var klarvaken 05.52, samt har gått ned 4 kilo på en vecka, inte som någon följd av träning dock, samt sitter still och är ensam utan att prata i telefon för första gången idag fast jag egentligern bara vart "upptagen" i 20 minuter, gör att jag vet att allt inte är direkt toppen fast jag är rätt duktig på att förneka det för mig själv samt alla som frågar. Men om jag inte pratar i telefon på tunnelbanan så gråter jag, trots att jag äter dubbelt så mkt så går jag ned i vikt och jag orkar inte vara vaken när jag är ensam.

Spola 2 månader framåt så kan jag garantera att jag mår bättre.

I hope we dance tonight


she loves me so and this I know for sure

Vänner. såna där som aldrig försvinner, man kan vara ifrån varandra i perioder men man kommer alltid tillbaks till varandra, det spelar ingen större roll varför man är ifrån varandra eller vad som händer, oavsett vad som händer så finns man alltid kvar i bakgrunden. personen du skulle kunna ringa när som helst på dygnet och det vet du, oavsett om ni bråkat, oavsett om ni inte hörts på flera månader. det vet man bara, den tryggheten går inte att jämföra med någon annan vänskap, den tryggheten, är äkta vänskap. och jag vet att du kommer finnas kvar när jag är gammal, vara gudmor till mina barn och tärna på mitt bröllop.
jag älskar dig, mate.

cheerio!

coldest story ever told

05.52 var jag klarvaken, svettig, förvirrad men hjärtat i halsgropen. bara en dröm, bara en dröm, tänkte jag för mig själv, försökte intala mig i huvudet, lugnande. sen insåg jag, det var ingen dröm, det var verkligheten som inte ens kunde lämna mig ifred när jag sov. antar att jag är mer påverkad än jag vill förstå..
jag skrattar och ler och känner mig glad, men jag drömmer om dig när jag sover, vaknar med ångest över saknaden som bara eskalerar, och gråter utan hejd på tunnelbanan.

hur ska jag nånsin komma över dig? när faktum kvarstår: jag vill inte komma över dig.

they're playing our song

DET ÄR SOL UTE! och ändå sitter jag här bredvid min bästa vän och möglar med fördragna gardiner.. det gör inget. tanken gör mig glad.

andra tankar gör mig mindre ledsen. saknar dig.
buuu.

ny vecka, ny kurs, och dessutom är det vår = snart sommar (mkt logiskt resonemang, kanske borde skrivit hp igår ändå)
nästa vecka ska jag till orust = awesome.
nu ska jag dock stänga ute solen samt dåliga tankar och avnjuta ett nytt snl-avsnitt.

har för övrigt världens bästa klasskamrater.. älskar er!

tröttmössa

skola från 8 - 18 (det är så vi jobbar på försvarshögskolan...) och sedan träning och NU kom jag hem.. blä. Vart Försvarsminister iaf och idag har jag gett order till ÖB om att mobilisera samt använda alla nödvändiga medel för att försvara vårt lands territoriella integritet. Vi blev anfallna.. så.. det är m.a.o krig imorgon. Vi har övning, för den som inte visste. Tycker synd om de fyra kommendörkaptener som får vara öb samt militära rådgivare åt oss små nybörjare, vi är som förvirrade höns, men idag tyckte jag vi fick bra ordning på både stabsarbete, beredning inom departementet, beslut, diplomati, och till och med press och diariet funkade fint.. sedärja, vi kan!
Imorgon lär bli intressant....

NU ska jag SOVA!!!

Jag saknar att ha en varm kropp bredvid mig i sängen dock..

stark i motgång

anspråkslös i medgång.. lyder ju ordspråket.
Idag är en s.k motgångsdag - allt går emot mig. Allt som jag hade räknat med att det skulle bli på ett visst sätt idag bara fallerar. Migrän! Usch för migrän- tog en powernap på ca 1 h, det hjälpte inte, tog 22 st imigran (ok jag kryddar kanske laaajte här) och några citodon, och först på kodein-nivå så hjälpte det. LITE.
Tänkte provjobba men det blev tydligen inte så, märkligt nog blev jag väldigt besviken, tyckte det skulle bli roligt. Så dagen (kvällen) bör väl vigas åt plugg men huvudvärken ligger som en slöja över ögonen och jag känner mig alldeles borta så jag vet inte hur bra det ska gå..

Och mitt i det all denna förvirring, alla dessa känslor som jag önskar att jag kunde ta bort, de är i vägen och de förstör, jag kan inte sova och när jag väl gör det så drömmer jag att vi gifter oss. Jag drömmer att vi har det jättebra, att vi har löst att smärtsamma onödiga problem och att ingen är ledsen längre, vi är glada, tillsammans och vi gifter oss.
Det är ju ungefär så långt ifrån verkligheten man kan komma, men, jag har inte tid att vara ledsen. Grubblandet kommer jag dock inte ifrån bara för att jag inte tillåter mig att vara ledsen. Ständigt.. detta grubblande.

Ska nu typ packa in håret, plocka ögonbryn, måla naglar, sånt där som man gör när man inte kan ta hand om sig själv på "riktigt" men ändå behöver muntra upp sig själv lite..

Det är sjukt hur mycket jag saknar dig. Redan.

tröttmössa

har sett på film. Into the blue, kan den ha hetat så? En fransk, tydligen klassiker, inte dålig, inte fantastisk, värdelöst slut... somnade i Fredriks soffa efter den godaste kinamaten på länge och de 7 minuterna som det tar på tuben hem från östermalmstorg var de jobbigaste 7 minuterna på länge, nu är jag helt galet trött och ska sova, imorgon ska jag tvätta och plugga och sedan hoppa på tåget hem till Göteborg. Kommer bli en MYCKET bra helg!

GOD NATT!

you can't always get what you want

Lyssnar på Rolling stones och tänker för mig själv, att jo, man kan få vad man vill, bara man är envis nog. Ett av mina motton är att om man vill ha något så kämpar man tills man lyckas. Är det jobbigt, så är det bara att kämpa på, ger man upp så vill man helt enkelt inte tillräckligt mycket. Randy Pausch hade en fin metafor för detta, murar är till för att vi ska kunna visa hur mycket vi faktiskt vill ha något, vill vi så tar vi oss över och murarna håller de utanför som inte vill ha det tillräckligt mycket för att kämpa för det.
Så är det ju, vill man ha något så får man kämpa, näst bäste man får inte det han vill ha därför att han inte vill ha det tillräckligt mycket, helt enkelt.

Idag vaknade jag med feber och hosta, var sådär. Tog en resorb (hjälper ju seriöst mot allt), lite kan jang och två alvedon och nu är åtminstone febern nere... Ska hem till en vän och se på film nu, och somna tidigt, imorgon åker jag till Göteborg och Orust, fast jag hade nog velat åka idag, märker jag nu. Påsk på orust kommer bli grymt!

Kolla på det här:


RSS 2.0