Built to last

Något jag insåg idag på jobbet när jag öppnade byrålådan märkt "Pennor" är att jag älskar pennor! ÄLSKAR! Det bästa som finns när man jobbar/pluggar/dagdrömmer/visualiserar, är att skriva med en riktigt mjuk bläckpenna som gör handstilen fejksofistikerad. Snygg utan ansträgning, ungefär så som man skulle vilja se ut efter en timma framför spegeln. Jag insåg detta efter att jag plockat på mig 19 olika typer av pennor och dessutom fick "nöjet" att byta penna hela tiden, grön till grönt lag, blå till blått osv.. jobbgrejer, men, poängen, jag fick byta penna och det gjorde seriöst mig lite glad. På samma sätt som kortkommandon på datorn gör mig glad. Man känner sig effektiv och noggrann. Bra pennor, och kortkommandon =effektiv.

Jag gillar effektiv.

Måste dessutom lyssna på musik för att kunna blogga, går bara inte annars. Letade först länge efter ipoden i väskan, sedan lika länge efter en låt jag kände för att lyssna på och 15 minuter efter att jag tagit rast och loggat in på bloggen kunde jag lugnt (jag skriver INTE lugnt) börja skriva. Måste passa på, går ju liksom inte ens att sänka volymen på datorn hemma, med tangentkommandona, eftersom de är låsta! CP! VAFFANCULO!

Nu, ska jag övergå mitt eget förstånd. Fick utdelning på mina aktier. Köpte fonder! WHAT? Vad tänkte jag? Minns väl vad vi sa? Hedanefter sparar vi på ett SPARKONTO! Men njet. Jag tog alla mina pengar och köpte fonder. Tänkte, fan vad jag är kass på att spara. Sparkonton tjänar man ju inget på, tänkte jag, och klick klick  = pank.
Jag är rätt dum jag- nu ska jag shoppa upp resten av pengarna dessutom.........

Ikväll är det kväll och då ska jag förmodligen äta upp / kidnappa /tillfångata min pojkvän för just nu saknar jag honom lite för mycket för att det ska vara okej med ett 75 %-distansförhållande som snart kommer bli typ 90 % och sen, innan vi vet ordet av så har det blivit 100 (=slut!) eftersom jag har blivit tokig av att inte få hudkontakt när jag vill.

Idag klagar jag inte! Detta är jag på bra humör.
jag slutar nu! HELG! SHOPPA! Hem och SOVA! Se på generation kill!
Imorse när jag vaknade kl 06 så ångrade jag verkligen att jag var uppe till 3 inatt och städade.. men nu, nu andas jag lugnt med det i åtanke att jag slipper komma hem på fredag eftermiddag för att STÄDA. Jag kan chilla. FATTA!
NAAAAAJS.

Den nöjda tjejen, det är jag det.
Fan vilken bra dag. Ut i regnet.

Ciao!

RSS 2.0